Вълшебната къща, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 5 отделни приказки. 96 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-31-5

Приказка за вълшебната къща

Тази приказка е вдъхновена и написана по искане на две деца – Дея и Никол. Това е поредната книга, която Хелиана Стоичкова пише след разговор с читателите си и тя е не само много разнообразна и забавна, но и много близо до света на децата. Дали приключението завършва с тази книга? Същите две деца се появяват и в книгата „Джентълмен по рождение“ в историята за щедростта. 

Тази книга разказва необикновеното приключение на Никол и Дея докато те се опитват да спасят своята нова приятелка Делия от странна и много необичайна магия. Веднъж щом магията се разплита двете деца разбират, че това не е края на историята и тя тепърва започва. Пътят и историята на Делия ще прочетем в приказката за „Бялата лястовица“, която представя не само приказната природа на бялата лястовичка, но и ни дава един още по-широк поглед над другата страна на действителността. Място, където нещата могат да бъдат необичайни, съчинени, огледални, минали, бъдещи, весели, тъжни, различни и какво ли още не. Но ной-важното – там всеки, който иска да открие парченце от детството си и да се докосне до магията на приказките е добре дошъл. 

Книгата съдържа 5 истории и приказки, които се преплитат около основното действие и го обогатяват. Както и в книгата за „Ано и мечката“ и тук историята има една изцяло нова митология, в която се потопяваш без да искаш да достигнеш края. 

Приказка за вълшебната къща

История за първата нощ, в която бях сама в къщата

Приказка за хвърлената сянка

Приказка за каменната гора

Приказка от другата страна на действителността

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *