Емили и Пухчо, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 8 отделни приказки. 72 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Луиза Хамел

ISBN 978-619-7598-12-4

Приказка за Емили и непослушният Пухчо

Едно коте избягало от къщи и малката Емили задала своите въпроси: „Не бях ли достатъчно добра с него? Защо то се отнесе толкова безотговорно към мен? Защо е толкова непослушно и неблагодарно!?“ 

Приказката за непослушният Пухчо е очарователна, ведра и изпълнена с много закачливи и положителни моменти. Пухчо поема на едно странно приключение за да открие отговорите на два основни въпроса „Кой съм и къде е моето място?“ Още на няколко метра от къщи Пухчо среща своите нови приятели и заедно с тях се впуска в лудешка игра включваща разказване на забавни и любопитни приказки от света на животните. 

„Тази приказка ми е любима сред книгите, които илюстрирах“

Луиза Хамел, художник на книгата

Но колко далече ще успее да стигне Пухчо преди да разбере и да усети със сърцето си, че мястото му е при Емили? Дали малката му разходка няма да се превърне в едно голямо приключение?

Книгата съдържа още 7 приказки. В тях се разказва за опитите на някои да бъдат уникални и много интересни, причините поведението ни към някои хора да влияе над останалите хора и да предизвиква одобрение или пренебрежение.  Някои приказки разказват за недоразумения, а други за желанието ни да се чувстваме наистина специални. Както и в другите детски приказки едно мъничко парченце от историята е отделено на любовта към детските приказки и четенето на книги. Защото приказките са важна част от нашето детство.

Приказка за Емили и непослушният Пухчо
Приказка на плъха за гълъба художник
Приказка на петела за коня и магарето
Приказка на кучето за калинката актриса
Приказка на кучето за паяка и телевизора
Приказка на кучето за обиденото дете 

Приказка на тигъра за маймуните

Приказка за кончето

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *