Пазителят на съкровището, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 4 отделни приказки. 80 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Луиза Хамел

ISBN 978-619-7598-20-9

Пазителят на съкровището

Тази приказка е последната от първите книги, написани от Хелиана Стоичкова. Звучи като оксиморон, но тя носи със себе си настроението на началото на това приключение в света на вълшебствата. От гледна точка на това, че е писана преди 20 години тя е по-специална с късното си излизане от печат. Илюстрациите през всичките тези години са били предмет на търсене – кой е Яни и как трябва да изглежда неговият свят. Днес тази история вече може да ни зарадва и да се насладим на ведрото й настроение. Тази приказка е преминала през редакции и допълнения и свежестта й е неповторима.

„Аз зная. Хората не са направени нито от стъкло, нито от дърво. Те са направени от мечти…“

В тази книга се разказва историята на малката врата от къщата на дървото, която поема на път за да намери своето любимо дете Петърчо. Тя е запазила за него нещо много ценно и иска да му го припомни. Приказката проследява приключенията на Малката врата Яни и я отвежда при Петърчо. Но каква изненада? Той вече не е малко момченце…

 

В тази книга са също приказките за баш майстора, мечтите и втория напръстник – всяка от които представя света на предметите като много важна част от света на хората. Дали ще имаме място на стената за тази красива снимка?

 

Приказка за пазителят на съкровището

Приказка за мечтите

Приказка на гардероба за втория напръстник

Приказка за баш майстора и веселата работилница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *