Нещата, които ни карат да се усмихваме, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 5 отделни приказки. 80 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-20-9

Нещата, които ни карат да се усмихваме

Приказката представя един град, в който хората притежават уникални гласове. Но тишината се опитва да ги заглуши като през силата на властта започва да им налага какво могат да говорят, пеят и изразяват. СТига се до ситуация, в която почти всичко е забранена. Ще победи ли стремежа им към благодвучие и желанието им да изразяват свободно мислите си, да пеят и свирят свободно музиката, която обичат?

Приказката е за деца над 8 годишна възраст, които обичат приключенията и битката с голямото зло, в този случай представено в лицето на тешената, която ке опитва да завладее всичко. По пътя си г.н Солтон се среща с духа на идеите, някой, който се появява от време на време за да направи специален подарък на хората. Да посее зрънцето на вдахновението, любовта към красивото и лябовта към живота. В тази приказка се запознаваме и с причудливия диригент, който всички обичат. Чавек, който добре помни кое е ценно за хората и как да се съхрани пламъка за да могат да останат себе си.

В тази приказка има и по-малки истории, които се занимават с това какво е пиано и форте, какво е херц, какво е хармонията. Какво е да обичаш да интерпретираш, да имаш въобрашение и много други въпроси разгледани през света на нотите и музиката.

Приказка за нещата, които ни карат да се усмихваме
Приказка за Пиано и Форте
История за интерпретацията
Приказка на ръба на нотите
За един самотен херц и хармонията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *