Бялата лястовичка, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 7 отделни приказки. 90 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-25-4

Приказка за Бялата лястовичка

Бялата лястовица разказва историята на Боян, който е в постоянно търсене на приключението и е забравил нещо много важно. Неговото приключение може да бъде много по-красиво и интересно, ако го сподели с детето си. Тази приказка пое в своя собствена посока и срещата на Боян с бялата лястовичка Делия го отведе в свят изпълнен с необичайни и прелюбопитни неща. Там някъде от другата страна на действителността се случват успоредно, независимо и преплетено с истинският свят неща, които могат да се окажат не само интересни, но и много важни за нас.

Бялата лястовичка се появи за пръв път в книгата „Вълшебната къща“. Там Делия премина през любопитно приключение заедно с две деца Никол и Дея и на края на приказката получи един подарък, който се оказа много ценен. Способността да вижда и предизвиква другата страна на действителността. Да радва децата, да участва в техните приключения и да провокира тяхното въображение.

Всяка книга има своята уникална история. Едно е сигурно, обаче, намеси ли се духа на приказките става много интересно. В тази книга има още няколко приказки, които говорят за другата страна на действителността и развинтеното въображение на децата. В нея се запознаваме с Асен, победителя на стражари и апаши, който ще бъде поканен на необичайно приключение в света на приказките. Не само ще го видим отново, но той ще се изправи срещу много силен противник – Ами. С Ами пък се запознахме в приказката „Моцарт“ и съвсем естествено очаквахме продължението на неговата история. Така, че от приказка в приказка образите постоянно се въвличат в необичайни приключения, пътищата им се срещат, разделят и те винаги имат какво да ни разкажат за света на вълшебното. Едно място, където забавлението и щуротиите нямат край.

Приказка за бялата лястовица

Приказка за Едно На Ум

История за двете момчета и кънките

Приказка за една банда термити

Приказка за победителя

Първо продължение на приказката за победителя

Второ продължение на приказката за победителя

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *