Джентълмен по рождение, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 9 отделни приказки. 100 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-22-3

Приказка за джентълмена по рождение

Една вдъхновяваща книга, която ни разказва за приключенията на Петър в търсене на обич и разбиране от татко си. Приключението му се оказва не само странно и причудливо, но му дарява едни от най-красивите спомени и истории за разказване. По пътя на своето израстване Петър научава няколко интересни и поучителни истории. 

 

Това е петнайстата книга с детски приказки на Хелиана Стоичкова. Всяка книга съдържа отделни истории и по-малки приказки, които са тематично обвързани с основната история. Или представят сюжет, който има някакво отношение към нея.

Книгата съдържа своеобразен реверанс към френският писател Александър Дюма и в нея са включени истории съобразени с добродетелите според Емануел Кант. Тази книга говори на децата за честността, смелостта, щедростта, доблестта и още много други добродетели, които децата притежават, овладявати тепърва ще изградят в себе си. Каквито са и търпението и благоразумието. 

Книгата е забавна, интригуваща и въпреки, че в нея се говори за добродетелите те са поднесени по един очарователно непосредствен начин.

Приказка за джентълмен по рождение

Приказка на Арамис за смелостта

Приказка за магаренцето

Приказка на Портос за честността

Приказка на Атос за справедливостта

Приказка на духа на приказките за щедростта

Приказка на полицая за търпението

Приказка на полицая за благоразумието

Приказка на полицая за умереността

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *