Дива Луна, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 7 отделни приказки. 58 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-07-0

Приказка за Дива Луна

Тази книга разказва за историята на вълчицата Дива Луна, която таи в душата си много въпроси и все ходи на реката в опит да получи отговори. Приказката поставя въпроси свързани с това дали понякога е въпрос на личен избор и порив да бъдем леко встрани от глутницата или го правим защото се опитваме да имитираме някого. Вътре в тази приказка е разказана и историята на двамата братя вълци, които се разделят заради особеностите на гората и се срещат след дълги години.

„Прекрасна книга. А илюстрациите са просто уникални!“

Вяра Величкова

Макар и по-сериозна като съдържание историята е много мила и вдъхновяваща. Каквото и да сме загубили някога и някъде живота ни е пред нас и трябва да обръщаме повече внимание на топлината и обичта, която получаваме от онеи, които ни заобикалят.

В тази книга е резказана и историята на домашното куче, което макар и изпратено на лов за лисици отривисто се заема да защитава техните малки. Защото спор между двама възрастни не бива никога да се прехвърля върху техните малки. Макар и и захванала толкова сериозни теми тзи книга е вдъхновяваща и много сърдечна.

Приказка за Дивата Луна
Приказка на бобъра за младата мангуста и канята
Приказка на бобъра за слона и личния избор
Приказка за двамата братя
Приказка на лисиците за домашното куче
Приказка на лешояда за дивите кози
Приказка на тигъра и вълка за реката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *