Свадливата катерица, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 6 отделни приказки. 62 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-05-6

Приказка за свадливата катерица

Приказката за свадливата катерица ни повежда по пътя на различни животни, които идват да се оплакват от нейната дракавост и постоянно желание да спори и да се кара с някого. Оказва се, че пъстървата единствена успява да намери подход към катерицата. В тази книга са историите на африканския слон, белия мечок и морския лъв, които са интересни и всяка от тях носи своята поука. Белия мечок разказва за своята среща с гризли, коята започва с предателство, но завършва с много голямо приятелство. Всяка една от историите в тази книга крие своята поука и я представя по интригуващ и интересен начин.

Една интригуваща история с малко лукавост и много забавни моменти.

Антропоморфизираните образи на животните в приказките са един прекрасен начин някъде посредата между истинският свят на животните и приказният им образ да открием истории забавни, поучителни и увлекателни. Без да питаме защо катерицата е станала свадлива ние виждаме, че към всяко същество има начин и подход. Дори онези, които копнеят да спорят могат да бъдат спечелени с поучителни или забавни истории. И в очакване на следващите приказки да забравят за желанието си винаги да вървят на въпреки на другите.

Приказка за свадливата катерица
Приказка за белия мечок
Приказка за африканския слон
Приказка за морския лъв
Приказка за пъстървата
Приказка за хитрата костенурка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *