Ужаси от детската стая, детска приказка
, by : admin
детска приказка

Детска приказка, която включва 10 отделни приказки. 71 стр.  Печатно издание с формат 23.5 / 16.5. Ако поръчате ще ви бъде доставена от куриер. Книгата е изпълнена с приключения, перипетии и разкази от света на приказните герои на Хелиана Стоичкова. Тя е част от дълга поредица с детски приказки написана за най-малките читатели с много любов. Илюстрациите са много красиви графики, изпълнени авторски и с много детско чувство на радост.

Автор на приказките Хелиана Стоичкова

Автор на илюстрациите Хелиана Стоичкова

ISBN 978-619-7598-19-3

Приказка за ужасите от детската стая

Една нестандартна и наистина интригуваща книга за деца. В приказката се разказва за малката Джули, която става свидетел на нещо доста странно и необичайно. След разказа на батко си за кошмарен призрак тя започва да вижда призрака на детството и установява, че детството трябва да бъде пазено точно както пази любимите си играчки. Всеки ден в училище тя слуша как батковците си разказват разни страшни истории и по всичко личи тя не е никак уплашена от тези страхотии. Напротив, гледа на тях с усмивка.

„Прочетох страшната книга за деца. За първи път виждам такова нещо и адски много ми хареса. Хем направено за деца хем и възрастен като чете може да види скрити послания за хората около нас. Много ми харесва.“

Моника Миланова

Приказката проследява заедно с Джули историята на тези призраци и е изпълнена с едно много приятно чувство за хумор – уникален прочит и черта на текстовете на Хелиана Стоичкова. Забавно е и това, което Джули намира за страшно. Нея не я плашат хора, които могат да говорят не само с устата си. Не я плашат хора, които искат да летят, нито такива, които могат да си свалят кожата. Не, те не са страшни. Те са само особени. Но човек, който постоянно сменя лицата си е нещо наистина плашещо и може би е права. За децата, които имат малко по-твърд вкус и искат да прочетат история, която да постави въпроси пред тях кое е страховито и кое не е тази книга е един добър избор. 

Както и в другите книги от поредицата и тук има отделено специално място на любовта към книгите. Това е послание, което децата ще срещат отново и отново в историите на Хелиана Стоичкова. Книгите пазят едно специално съкровище и ако откриеш пътя към това съкровище то може да бъде изцяло и само твое.

Приказка за ужасите от детската стая
История за отварящите се врати
Приказка за трите близначки зазидани в стената
История за мъжа от горната къща
История за спорещия
История за мъжа със залепените криле
История за жената със стоте лица
История за стаята със съкровищата
История за приключенеца
Приказка за края на детството

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *